Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Raktártechnika Kisokos > Raktártechnika esettanulmányok > Új magaslatok meghódítása

Új magaslatok meghódítása

A META bemutatja új magasépítésű lemezpolcos állványrendszerét

Arnsberg, 2005. május 23.

Amikor a hosszúság x szélesség már nem elegendő, akkor az arnsbergi META cég állványszakértői felfelé törnek. Az új META HIGH-CLIP magasépítésű lemezpolcos állványrendszerrel az építészetileg behatárolt terek kihasználását optimalizálhatjuk, kiváló megoldás nagyobb raktárkapacitások elérésére.

Kiváló biztonság és nagy stabilitás mellett akár 12 méteres állványmagasság is elérhető. Ahhoz, hogy ezt az újszerű terméket megvalósítsák, az arnsbergi vállalat a bevált META MULTI STABIL polcait egy új támasztólábbal látta el. Az eredmény: egy olyan magasépítésű lemezpolcos állványrendszer, amely a legszűkebb térben rugalmasan alakítható rendszert kínál. Egy rendszer – két válasz, az új META HIGH-CLIP. Az egyiket magasépítésű lemezpolcos állványnak hívják, a másikat többszintes polcos állványnak. Mindkettő képes 12 méter teremmagasságig optimálisan kihasználni a teret, mezőterheket 7,5 tonnáig, illetve polcterheket 80-tól 400 kg-ig viselni. A polcszerelési megoldás 100%-os polcszélesség kihasználást biztosít. A többszintes építkezés jellemzője az a variálhatóság, amelyet a magas-állványsorok közé építhető járófelületek biztosítanak. Mindegy, hogy az ügyfél melyik építési formát választja, mindkét esetben az egyedi igényeknek megfelelő rendszerek hozhatók létre.

A rendszer további adatai: A polcszintek 25 mm-enként emelhetők. Az 1000 és az 1300 mm-es polcszélesség is 100%-osan kihasználható. polcmélységek: 300-tól 800 mm-ig.

A polcokat az ügyfél igényei szerint horganyzott vagy porszórt festett felülettel szállítják. A META MULTI-STABIL polcokból az elmúlt években több milliót adtak el. Folyamatosan, az új igényeknek megfelelően fejlesztették őket és most már akár 400 kg teherbírással rendelkeznek, azaz az önsúlyuk 80-szorosát bírják el. További előnyei: a hosszú élettartam a DIN EN 10147 szabvány szerint gyártott acélnak köszönhetően. Az új META HIGH-CLIP lemezpolcos állványrendszert a hannoveri CeMAT-on mutatták be. (2005. október 11-15-ig)

Műszaki adatok: META HIGH CLIP

Magasság:
Optimális helykihasználás 12 méterig.
Járószintek:
5 szint
Polcok:
100%-os polcszélesség kihasználás
Polcszélesség:
1000 vagy 1300 mm
Polcmélység:
300-tól 800 mm-ig.
Rugalmasság:
polcszint 25 mm-enként emelhető
Mezőterhek:
7,5 tonnáig
Polcterhek:
400 kg-ig
Felület:
horganyzott, vagy porszórt festett

Az új META HIGH CLIP magasépítésű állványrendszer 12 méter magasságig építhető

Az új META HIGH CLIP magasépítésű állványrendszer 12 méter magasságig építhető

A polcszélességet 100% ki lehet használni

A polcszélességet 100% ki lehet használni

A polcszintek 25 mm-enként emelhetők

A polcszintek 25 mm-enként emelhetők

Eckhard Radke ügyvezető új magaslatokat ostromol az új lemezpolcos META állványrendszerrel

Eckhard Radke ügyvezető új magaslatokat ostromol az új lemezpolcos META állványr

endszerrel