Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Raktártechnika Kisokos > Raktártechnika esettanulmányok > Bővül a META-polccsalád

Bővül a META-polccsalád

Sokoldalúan alkalmazható az új META V 150

A META-Regalbau az új META V 150 kg-os polccal bővíti amúgy is széles skálájú polc-programját

A META-Regalbau az új META V 150 kg-os polccal bővíti amúgy is széles skálájú polc-programját

Egy új polccal bővíti a META-Regalbau amúgy is terjedelmes polc-programját. 150 kg-os polcteherbírásával a META V 150 kg kitölti az eddigi űrt a „META L 80” 80 kg-os polc és a META MULTI STABIL II 230 és 330 kg-os polcok között.

Az új polcnak létezik egy V 150 G változata, ami 50 %-ban perforált, ezáltal alkalmas olyan raktárakba, amelyeknek bizonyos tűzvédelmi előírásoknak kell megfelelniük és sprinkler-rendszerrel vannak felszerelve. A perforált felületnek ideális a vízáteresztő képessége, és ugyanúgy kombinálható más típusú META polcokkal, mint a V 150.

A META V 150 polc illeszthető az összes META rendszertartozékkal. Beépíthető a kapcsolható állványrendszerbe és külön polcként is rendelhető. Ahogy a META kapcsolható állványrendszer összes egysége, az új META Clip szett V 150 is könnyen kezelhető, gyorsan, egyszerűen szerszámok nélkül szerelhető és univerzálisan alkalmazható.

Ezen kívül ez a rugalmas rendszer még készre szerelve, használat közben is könnyen átalakítható. A polcok szintmagassága 25 mm-ként emelhető. A hosszú élettartam a DIN EN 10147 szabvány szerint gyártott acélnak köszönhetően biztosított. A polcsarok zárt kiképzése megnöveli a stabilitást és a merevséget. A META V 150 az összes polctípussal kombinálható. Így a nehezebb darabok tárolhatóak a MULTI STABIL II 230-as polcon, míg a könnyebbeket elhelyezhetjük feljebb a META V 150-es polcokon. Előnye: a teljes állványrendszer költségei csökkenthetőek.