Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Raktártechnika Kisokos > Raktártechnika esettanulmányok > META CLIP S3 Gumi- és felnitároló állvány

META CLIP® S3 Gumi- és felnitároló állvány

Új, gumikímélő tárolóállvány a gépkocsi-tulajdonosoknak

Az új META CLIP<sup>®</sup> S3 gumi- és felnitároló állvánnyal sok hely áll rendelkezésre az átlátható raktározáshoz

Az új META CLIP® S3 gumi- és felnitároló állvánnyal sok hely áll rendelkezésre az átlátható raktározáshoz

A META, arnsbergi állványgyártó cég, olyan egyedi állványrendszereket fejleszt, amelyek hatékonyabbá tehetik többek között a gépjármű-ipar hétköznapjait is. A nagy és nem szokványos formájú autóalkatrészekhez készült raktárrendszerek már elavultak, miközben új, speciális igényeknek kell megfelelniük. A sárvédők, kipufogó-elemek, gumik és felnik szakszerű tárolást igényelnek. A különböző méretek, anyagok és formák különböző elhelyezést igényelnek, nem szabad egymásra rakni őket. Optimálisra tervezett CLIP special tartozékokkal a META az állványát alkalmassá tette a gépkocsi-ipar egyedi igényeinek kielégítésére. Gumik és felnik tárolására most a META kifejlesztette az új META CLIP® S3 gumi- és felnitároló állványt.

Gumik és felnik egyszerűen és kíméletesen raktározhatók a speciális gumitároló gerendákon. Könnyű kezelhetőségéről már a szereléskor meggyőz a META CLIP® S3 gumi- és felnitároló állvány. Hála az egyszerű kivitelnek - ahogy az összes META Clip kapcsolható állvány, ez is két rendszerelemből áll: a keretből és a polcokból – könnyen, szerszámok nélkül szerelhető.

A META CLIP® S3 gumi- és felnitároló állvány egyenletesen elosztott terhelés esetén szintenként 150 kg teherbírású. Különböző méretű kerekek 650 mm-es átmérőig tárolhatóak. Az alapmodell négy tárolószintből áll. Más megoldások is lehetségesek, ezeket egyedileg, a megrendelő igényei szerint kivitelezzük.

A META  CLIP® S3 gumi- és felnitároló állvány mindkét változatának felülete horganyzott és további szintekkel bővíthetők. Ezen kívül ez a helytakarékos kapcsolható állvány más lemezpolcos META állványrendszerekbe is beépíthető.

A META állványrendszereivel egész autószalonokat be lehet rendezni. Példa erre a Rosier cég Mercedes-autószalonja Arnsbergben, ahol egy „Autógumi Hotel”-ben évszak szerint, szakszerűen tárolják a nyári és téli gumikat. Emellett ugyanitt egy háromszintes raktárrendszert építettek fel META állványelemekből autó pótalkatrészek és új alkatrészek tárolására.