Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Vonalkódtechnika > Vonalkód olvasók > Motorola Symbol LS3408ER ipari lézeres vonalkódolvasó

Motorola (Symbol) LS 3408ER ipari lézeres vonalkód olvasó

Motorola Symbol LS3408ER ipari lézeres vonalkódolvasó

Ajánlott felhasználási terület:

Raktárakban, logisztikai központokban és minden olyan alkalmazásban, ahol nagy távolságból kell vonalkódokat leolvasni.

Miért ezt válasszam?

Az olvasóban alkalmazott „Extended Range” olvasó modul a több méterre lévő vonalkód olvasását is lehetővé teszi. Raktári alkalmazásokban, főleg magas polcos, vagy több szintes, tömbös tárolás esetén gyakran jelentkező igény, hogy a talajszinten álló, vagy a targoncán ülő dolgozó képes legyen akár a 4-5m magasságban lévő raklapok azonosítására. Ezekben az esetekben ennek a képességnek jelentős szerepe van a hatékony munkavégzésben. Az olvasási tartomány 10cm-től indul és több mint 14m-ig tart!

A termék 3 év gyártói jótállással kerül forgalomba, ami nem megszokott egy ilyen mostoha körülmények között használt eszköz esetén. 3 éves más napi csereszolgáltatás is rendelhető hozzá, ami kiemelkedő üzemeltetési biztonságot ad a felhasználóknak és mindezt előre ismert költség szinten.

Az olvasáshoz használt lézerfény jól látható még erős háttérvilágítás esetén is, így könnyű eltalálni vele a leolvasni kívánt kódot.

A kézre álló kialakítás, a kis tömeg, a két ujjal is működtethető indítógomb lehetővé teszi az egész napos, folyamatos munkavégzést.

Az ellenálló gumírozott műanyag ház megfelelő védelmet nyújt a használat során fellépő erőhatásokkal szemben, így akár többszöri, 2 m-ről történő esést is túlél. IP65-ös védettséggel rendelkezik. A gumírozásnak köszönhetően biztosan tapad a kézbe, és ha munka közben le kell tenni valahová, még sima felületen is megtapad.

Akár szélsőséges körülmények között is jól hallható hang (80dB), és jól látható fényjelzés tájékoztatja a dolgozót az olvasás sikerességéről.

Minden általánosan használt vonalkód típust képes leolvasni.

A több fajta interfész segítségével egyszerűen illeszthető, PC-hez, ipari adatgyűjtő terminálhoz, PLC-hez, vagy pénztárgéphez. Az interfészváltáshoz elegendő a kábelt kicserélni és az olvasót átprogramozni, amit egy kicsit gyakorlottabb felhasználó önállóan is képes megtenni.

Értékálló megoldás, mivel a dekóder szoftver tárolása újra írható (FLASH) memóriában történik, így az újabb szoftverváltozatok egyszerű frissítésével lehet naprakészen tartani az olvasó képességeit.

Az LS3408ER lehetőséget ad a leolvasott vonalkód tartalom előzetes, programozható szabályok szerinti módosítására (ADF=Automatic Data Formatting). Ez a szolgáltatás bizonyos esetekben szükségtelenné teheti a fogadó oldali program módosítását, hiszen az olvasó segítségével a szükséges formátumra alakítható az adat.

Technikai jellemzők

FIZIKAI KIALAKÍTÁS
Méret: 18,7cm x 12,3cm x 7,4cm
Tömeg: 356g
ELEKTROMOS JELLEMZŐK
Tápfeszültség: 4,5V - 14V
Áram felvétel: 50mA - 300mA
KÖRNYEZETI JELLEMZŐK
Működési hőmérséklet: -30C° - +50C°
Tárolási hőmérséklet: -40C° - +70C°
Ütésállóság: 200cm magasról kemény felületre többször leejthető
Környezeti hatásokkal szembeni ellenállási fokozat: IP65
RENDSZERJELLEMZŐK
Interfészek: RS232, PS/2 billentyűzet, USB, IBM 46XX, Wand, Synapse
OLVASÁSI JELLEMZŐK
Pásztázási sebesség: 36 pásztázás másodpercenként
Fényforrás: 650nm lézerdióda
Olvasási távolság: 0,64cm .. 13,7m
Lézer osztály: CDRH Class II, IEC825-1 Class 2
Minimális nyomtatási kontraszt: 25%
Olvasott vonalkód típusok: Valamennyi használatos 1D kód

Amennyiben érdekli Önt Motorola Symbol LS3408ER ipari lézeres vonalkódolvasó termékünk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Motorola Symbol LS3408ER ipari lézeres vonalkódolvasó terméklap (PDF)