Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Vonalkódtechnika > Vonalkód olvasók > Motorola Symbol LS2208 lézeres vonalkódolvasó

Motorola (Symbol) LS 2208 lézeres vonalkód olvasó

Motorola (Symbol) LS 2208 lézeres vonalkód olvasó

Ajánlott felhasználási terület:

Közepes, és kisebb forgalmú üzletekben, valamint irodai megoldásokban történő alkalmazásra javasolt.

Miért ezt válasszam?

Kis befektetéssel hozzájuthat a vonalkódos adatbevitel előnyeihez, a gyors, és mindenekelőtt pontos adatbevitelhez. A termék 5 év gyártói jótállással kerül forgalomba, mi több 5 éves más napi csereszolgáltatás is rendelhető hozzá. Az olvasáshoz használt lézerfény jól látható még erős háttérvilágítás esetén is, így könnyű eltalálni vele a leolvasni kívánt kódot. A másodpercenkénti 100 pásztázás (olvasási kísérlet) biztosítja a befogott vonalkód szinte azonnali leolvasását, és a sérült rossz minőségű kódok leolvasását is nagyban segíti. A kézre álló kialakítás, a kis tömeg, a két ujjal is működtethető indítógomb lehetővé teszi az egész napos, folyamatos munkavégzést.

A külön rendelhető „intelligens” állvány használata esetén a dolgozó mind két keze szabaddá válik, a leolvasni kívánt vonalkódot csak oda kell tartania az olvasó alá. Az állványos olvasás jellemző felhasználási területei a könyvtárak, könyvesboltok, gyógyszertárak, és a vonalkódos iratazonosítást használók.

Az ellenálló gumírozott műanyag ház megfelelő védelmet nyújt a használat során fellépő erőhatásokkal szemben, így akár többszöri 1, 5m-ről történő esést is túlél. A gumírozásnak köszönhetően biztosan tapad a kézbe, és ha munka közben le kell tenni valahová, még sima felületen is megtapad. A hőkezelt, karcálló olvasó ablak nagyban hozzájárul a hosszú időn keresztüli megbízható üzemeléshez.

Hang, és fényjelzés tájékoztatja a dolgozót az olvasás sikerességéről. Minden általánosan használt vonalkód típust, sőt az újabban használatos RSS kódot is képes leolvasni.

A több fajta interfész segítségével egyszerűen illeszthető, PC-hez, vagy pénztárgéphez. Az interfészváltáshoz elegendő a kábelt kicserélni, és az olvasót átprogramozni, amit egy kicsit gyakorlottabb felhasználó önállóan is képes megtenni.

Értékálló megoldás, mivel a dekóder szoftver tárolása újra írható (FLASH) memóriában történik, így az újabb szoftverváltozatok egy szerű frissítésével lehet naprakészen tartani az olvasó képességeit.

Műszaki adatok:

Fizikai kialakítás
Méret: 15,2 cm x 6,3 cm x 8,4 cm
Tömeg: 146 g
Ütésállóság: 150 cm magasról kemény felületre többször leejthető
Elektromos jellemzők
Tápfeszültség: 4,5-5,5V
Áramfelvétel: 130-175mA
Környezeti jellemzők
Működési hőmérséklet: 0°C - +50°C
Olvasási paraméterek
Fényforrás: lézerdióda (650nm)
Pásztázási sebesség: 100 pásztázás / s
Olvasási távolság: 0 - 64cm
Lézerosztály: CDRH Class II
Minimális nyomtatási kontraszt: 20%
Olvasott vonalkód típusok: Code39/Full ASCII, Plessey, TELEPEN, Codabar, Industrial 2 of 5, RSS14, Code93, Code128, EAN128, EAN8&13, MSI, UPCA&E
Interfészek
Interfészek: RS232, PS/2 billentyűzet, USB, IBM 46XX, Wand, Synapse

Amennyiben érdekli Önt Motorola Symbol LS2208 lézeres vonalkódolvasó termékünk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Motorola Symbol LS2208 lézeres vonalkódolvasó terméklap (PDF)