Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Raktártechnika Kisokos > Szerelési útmutatók > Dexion

Dexion polcos állvány szerelési útmutató

  1. Dexion - 1. lépésÁllítsuk a felső Dexion polcot a talajra. A Dexion profilt csavarozzuk a Dexion polchoz. Csak kézzel húzzuk meg a Dexion profilt és Dexion polcot összekötő csavart. Hasonló módon szereljük a másik Dexion oszlopot is.
  2. Dexion - 2. lépés A 3. pontban látható módon a legalsó Dexion polcot saroklemezekkel csavarozzuk. Rögzítjük a talplemezeket.
  3. Dexion - 3. lépés A saroklemezeket az ábrán látható módon hosszában és mélységében is szereljük a "Polcosztás és saroklemezszintek standard Dexion állványok esetében" című táblázat szerinti szintekre.
  4. Dexion - 4. lépés Minden további Dexion polcot a fent említett táblázat által megadott távolságok betartásával szereljük. Ezzel egy toldalék Dexion állványmezőhöz jutottunk.
  5. Dexion - 5. lépés Egy Dexion állványsor alapmezőből és toldalék mezőkből áll. Alapmezőhöz úgy juthatunk, ha egy toldalék mezőhöz további két oszlopot csavarozunk. Az oldalsó csavarokat csak a toldalék és alapmező egymáshoz rögzítésekor helyezzük be.
  6. Dexion - 6. lépésÁllítsuk fel a Dexion állványt. Mielőtt az összes csavart felülről lefelé haladva meghúzzuk, a Dexion állványt a helyén be kell állítani. Segédeszközként javasoljuk a vízmértéket vagy a derékszöget. A legfelső Dexion polcot meghúzás előtt nyomjuk fel, hogy a Dexion profilok ne álljanak ki.

Polcközök és saroklemezszintek beosztási módja

Polcközök beosztása - 1. lépés

Polcközök beosztása - 2. lépés

Polcközök beosztása - 3. lépés

Polcközök beosztása - 4. lépés

Polcközök beosztása - 5. lépés

Polcközök beosztása - 6. lépés