Visszahívást kérek

Gyors tájékoztatásért, szaktanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk! Kérdéseit megválaszoljuk!

META > Forgalmazott állványrendszerek > Görgős átfutó és komissiózó állvány > META MULTILINE S görgős átfutó állványrendszer

META MULTILINE® S görgős átfutó állványrendszer

Függetlenül attól, hogy a META MULTILINE® S görgős átfutó állványrendszer a FIFO-elv (az első beérkező kerül ki először) vagy mint görgős elöltöltő állványrendszerként a LIFO-elv (az utolsó beérkező kerül ki elsőnek) alapján használják, a rakatok mindig kézre esnek, a kivételi oldalon, minden csatornában.

Maximum két kiszolgáló útra van szükség és 30%-kal kevesebb helyet igényel, mint egy hasonló hagyományos raklapos állványrendszer. A forgalom felpezsdülése a rövid utak által a raktárban, az áru könnyedén a raktárhelyére tehető, a könnyebb átláthatóság, a tömör raktárforma teszik a rendszert verhetetlenné, amely a legrövidebb idő alatt megtérül.

A META görgős átfutó állványrendszer elemekből épül fel. Az áru típusától függően áll egy keretrendszerből és az egyes csatornákban futó gördülősínekből. Ezek az átvevő oldal felé enyhén lejtenek, így az áru hajtóerő nélkül a gravitáció által mozgásba jön.

META MULTILINE® S görgős átfutó állványrendszer

FIFO-elv (az első beérkező kerül ki először): Az új árut az árufelvételi oldalon raktározzák be, amely az árukiadási oldalra önállóan átgördül és ott levehető.

  • A felhasználhatósági határidő nem jár le (szavatosság), hiszen az először berakott árut veszik le először
  • Az árufelrakási, és az árulevételi út különválasztása zavartalan munkát biztosít és csökkenti a balesetek lehetőségét
  • A felesleges utak kiesése új hasznosítható területeket szabadít fel
  • Időmegtakarítás adódik az áru önálló mozgása által, kevesebb megtett út és kevesebb zavaró tényező
  • Ideális tömegáru raktározására, készletek követésére és a lejárati idő szerinti felhasználásra

Élelmiszeripari áruelosztó központ komissiózó csatornával